Mikä mallikaunotar! Sam Faiers esitteli laihdutuksensa tuloksia

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Brittiläisen The Only Way Is Essex -televisiosarjan tähtisiskokset Billie ja Sam Faiers ovat kotimaassaan tuttu näky viihdelehtien sivuilta. Realitytähdet ovat tulleet tunnetuksi televisiosarjansa ja vähäpukeisten poseeraustensa avulla myös saarivaltion ulkopuolella.

Kuva: Twitter
Kuva: Twitter

Nyt Sam Faiers on jakanut itsestään jälleen paljastavaa kuvateriaalia sen varjolla, että hän esittelee laihdutuksensa tuloksia. 22-vuotias tähti on tiputtanut kiloja hiilihydraatittoman ja alkoholittoman ruokavalion sekä ankaran treenaamisen avulla.

Sam Faiers kertoi äskettäin, että hän ei voi estää itseään repimästä omia silmäripsiään irti. Addiktion vuoksi tähti joutuu käyttämään koko ajan tekoripsiä silmissään. Faiersin tila johtuu harvinaisesta trichotillomania-nimisestä sairaudesta, jonka ansiosta nainen nyppii omia ripsiään pois.