Family Guy -hahmon kuolema järkytti – fanit haluavat takaisin sarjaan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Animaatiosarja Family Guy tunnetaan varsinkin roisista huumoristaan, joka on toistuvasti suututtanut eri tahoja Yhdysvalloissa. Suosikkisarja on nyt järkyttänyt katsojiaan uudenlaisella tavalla – suosikkihahmon kuolemalla.

Mikäli Suomen tahdilla sarjaa seuraavat katsojat eivät halua tietää kuka henkensä menettää, kannattaa lukeminen lopettaa tähän paikkaan.

Sunnuntaina 24. marraskuuta Yhdysvalloissa esitetyssä jaksossa Family Guyn pääosissa olevan Griffinien perheen Brian-koira menehtyi jäätyään auton alle. Yllättävän synkkä käänne järkytti lukuisat sarjan fanit. Brian tunnettiin sarjassa eräänlaisena järjen äänenä lukuisten koomisempien hahmojen rinnalla.

Nyt Family Guyn fanit ovat aloittaneet adressin Change.com-sivulla palauttaakseen Brian-koiran takaisin sarjaan. Adressi on kerännyt tähän mennessä jo yli 85.000 nimeä.

– Family Guyn kirjoittajat eivät vain tapaaneet omaa luomustaan, he tappoivat koiran joka on elänyt kodeissamme viimeisten 15 vuoden ajan. He tappoivat koiran, jota olimme oppineet rakastamaan. He tappoivat Amerikan koiran, adressissa julistetaan.

Griffinien perhe hankki sarjassa Brianin tilalle uuden Vinny-koiran. Hahmon ääninäyttelijänä työskentelee Sopranos-sarjasta tuttu Tony Siricio. Family Guyn luonut Seth MacFarlane tunnetaan myös American Dad ja The Cleveland Show -sarjoista sekä taannoin ensi-iltansa saaneesta Ted -elokuvasta.