Joulupukki pidätettiin tontun ahdistelusta – oikeudenkäynti jouluaattona!

Viihdeuutiset · Stara.fi

Parhaillaan monissa maissa eletään niitä aikoja, jolloin joululaulujen kuukauden kestävä tauoton sointi ihastuttaa ja vihastuttaa kaupoissa ja tavarataloissa. Samaan aikana myös Joulupukit ja tontut ilmestyvät tervehtimään jouluostoksilla olevia kansalaisia, eikä aina vältytä yhteenotoilta.

Kuva: Splash
Kuva: Splash

Eilen Joulupukki päätyi Yhdysvalloissa putkaan, koska oli sitä ennen nipistänyt 18-vuotiasta naispuolista tonttuaan takapuolesta. 62-vuotias Joulupukki ei päässyt pälkähästä selittämällä, vaan paikalle soitettiin poliisit, jotka ottivat lopulta pukin mukaansa ja tarjosivat ilmaisen majoituksen valtion piikkiin.

Massachusettsin Hanoverissa sattunutta välikohtausta selvitellään jatkossa mahdollisesti vielä oikeudessa, koska Joulupukki saa tekosistaan ilmeisesti syytteen seksuaalisesta ahdistelusta. Pukki onkin nyt todellisessa pulassa, sillä hänen oikeudenkäyntinsä on Splash Newsin mukaan määrä järjestää jouluaattona.