Nayan iltapuvussa ikkuna rintamukseen – poikkeuksellisen näyttävä kaula-aukko

Viihdeuutiset · Stara.fi

Glee-musikaalisarja koki kovan kolauksen, kun sen päätähti Cory Monteith kuoli äkillisesti. Sarjan luoja Ryan Murphy ilmoitti tribuuttijakson esittämisen jälkeen, että sarjan kuudes kausi tulisi olemaan sen viimeinen. Viikonloppuna Naya ihastutti kuvaajia julkkisgaalassa.

Naya Rivera osallistui monien muiden tähtien tavoin 2013 AMA American Music Awards -tapahtumaan Los Angelesin Nokia-teatterilla. Tumman kaunottaren asu oli varustettu näyttävällä kaula-aukolla, joka oli kuin ikkuna hänen rintamukseensa.

Naya Rivera on losangelesilainen näyttelijätär, joka meni äskettäin kihloihin räppäri Big Seanin kanssa. Glee-sarjassa 26-vuotias neitokainen esittää häijyä cheerleaderia, Santana Lopezia. Roolihahmo sai lisäsyvyyttä ohjelmassa, kun hän paljastui tunteidensa kanssa kipuilevaksi lesboksi.