Automiehet huomio! Tässä on Jaguarin uusi autopeto

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kissapetomaisilla keulamerkeillä varustetut Jaguar-autot tunnetaan etenkin huippuhienoista urheiluautomalleistaan. Jaguar-yhtiön tunnetuin automalli lienee legendaarinen E-Type, joka oli suosittu myös kilpa-autokäytössä.

Kuva: Jaguar
Kuva: Jaguar

Taannoin Jaguar julkaisi videon uudesta C-X75 -mallinsa prototyypistä. Kyseessä kahden vuoden kehittelytyön tulos, joka tekijöidensä mukaan rikkoo kaikki aiemmat voimaan, ulkonäköön ja bensankäyttöön liittyvät raja-aidat. Uutta Jaguarin teknologiaa esittelevä video on messevää katseltavaa ja varmasti jokaisen automiehen mieleen.

Mallin moottorissa on käytetty inspiraation lähteenä F1-autoja. Ulkonäkönsä puolesta tulevaisuuden kissapeto soveltuu kaikkien superautoja rakastavien talliin. Auto kiihtyy nollasta sataan mailiin tunnissa peräti kuudessa sekunnissa – ja lähes minimaalisella kulutuksella.