Käärme söi juopuneen miehen Intiassa? Kohukuva leviää netissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailmalta kantautuu aika ajoin huimia tarinoita eläinten saavutuksista ja tekosista. Tiedossa on, että suuret käärmeet voivat hyvinkin syödä ihmisen kokoisia ja suurempiakin saaliita. Nyt verkossa leviää valokuva, jossa nähdään valtava pythonkäärme suurine saaliineen. Saaliin väitetään olevan ihminen, mutta väitettä lienee syytä epäillä sepitetyksi.

Kuvan Twitteriin lisännyt Vikraman Nair väittää, että kuvassa käärmeen ruumiissa näkyvä valtava pullistuma on ihmisen ruumis. Hänen mukaansa mies makasi viinakaupan edustalla vahvasti humalassa, ja päätyi lopulta käärmeen ateriaksi. Samaan kuvaan on yhdistetty useita muitakin vastaavia kohutarinoita, sillä erään mukaan käärme on juuri syönyt naisen Sri Lankassa.

Kuva on levinnyt vuosien varrella jo miljoonille silmäpareille, ja sen ympärille on rakennettu useita toisistaan poikkeavia tarinoita. Varmaa on ainoastaan se, että kuva on saanut monien ihmisten mielikuvituksen lentämään ja osoittanut, että kaikkea verkossa nähtävää ei kannata sellaisenaan uskoa.