Mies masturboi supermarketissa – nainen lähetti videon TV-uutisiin

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Julkisella paikalla itseään hipelöivät miehet ovat kaikkien mielestä ällöttäviä. Harva tahtoo nähdä sukukalleuksiaan veivaavia veijareita, ja nyt eräs nainen päätti nolata yhden onanoivan miehen koko maailman edessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Tuslassa Walmart-kaupassa asioinut Beth Davis kohtasi vessareissullaan ikävän yllätyksen. Yhdessä naisten saniteettitilan kopissa istui nimittäin 37-vuotias Brian Hounslow -niminen mies, joka masturboi antaumuksella housut kintuissa. Koska Bethin avunhuudot eivät tuottaneet tulosta, päätti tomera nainen kuvata pelästyneen miehen koko maailmalle.

Beth seurasi Briania ulos wc-tiloista ja kuvasi häntä. Samalla nainen huusi koko marketille löytäneensä miehen naisten vessasta epäilyttävissä puuhissa. Brian tyytyi vain sanomaan, että ei tiennyt olleensa naistenhuoneessa. Paikallisen KJRH-uutiskanavan mukaan mies on nyt pidätetty naisen ottamien kuvien perusteella.