Beyonce sai porttikiellon Gizan pyramideille: ”Typerä ihminen”

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Yhdysvaltalainen popartisti Beyonce on miljoonen fanien ihannoima neitokainen, joka on ansainnut vuosien saatossa lempinimen Queen B. Hänen karismansa ei kuitenkaan ole tehnyt kaikkiin ihmisiin vaikutusta.

Laulajatar vieraili vuonna 2009 Egyptissä I Am… -kiertueensa aikana ja kävi katselemassa Gizan pyramideja Egyptin entisen pääarkeologin Zahi Hawassin kanssa. Egyptin Indiana Jonesiksi kutsuttu mies pöyristyi tähden käytöksestä, sillä tämä tuli myöhässä turistikierrokselle, eikä pahoitellut asiaa edes huomautuksen jälkeen.

Hawass haukkui jo tuolloin popparia maansa toimittajille ”typeräksi ihmiseksi, joka ei ymmärrä mitään”. Uudessa haastattelussa 66-vuotias mies väittää, että laulajan mukana ollut valokuvaaja miltei löi häntä kierroksen aikana. Tästä suivaantunut mies lopetti selostuksen siihen ja jätti Beyoncen yksin tiiminsä kanssa.

Hawassin mukaan Beyonce ei ole enää tervetullut Gizan pyramideille. Laulajatar itse on kiistänyt huhut E! News -sivustolle, ja väittää niitä valheiksi.

Teksasista kotoisin oleva Beyonce Giselle Knowles-Carter on menestynyt popartisti, näyttelijä ja vaatesuunnittelija. Hän nousi julkisuuteen perustamastaan Destiny’s Child -yhtyeestä, jonka kunnianhimoisimpana jäsenenä onnistui luomaan itselleen mittavan soolouran. Tähti on naimisissa rap-moguli Jay-Z:n kanssa, ja parilla on yhteinen Blue Ivy -tytär.