Tom Cruise pokasi 70’s Show’n kaunottaren?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Maailman ehkä kuuluisin skientologitähti Tom Cruise on viihtynyt jo jonkin aikaa sinkkurintamalla ja hänen on uutisoitu etsiskelevän uskonlahkonsa edustajien joukosta sopivaa ”vaimomatskua”. Viimeisimpien huhujen mukaan tähti olisi iskenyt silmänsä 70’s Show -komedienne Laura Preponiin.

Grazia-lehden mukaan 51-vuotias Tomppa vei nimittäin 33-vuotiaan näyttelijättären hienolle illalliselle The Renaissance -ravintolaan Los Angelesin Manor-hotellille. Paikalla olivat vain he kaksi ja pullo harvinaista vuoden 1979 Merlot-viiniä. Cruisen edustajan mukaan väitteet ovat kuitenkin valhetta.

Mikäli Laura ja Tom olisivat löytäneet yhteisen sävelen, he saattaisivat olla varsin yhteensopivia, sillä molemmat kuuluvat intohimoisesti skientologiuskonnon kannattajiin. Viihdelehden jutussa parin deittejä liekitettiin kunnolla, ja Cruisen sanottiin olleen pilvissä monen tunnin juttelun ja naurun ansiosta.

Katie Holmesin jälkeen Laura Prepon olisi luonnollinen jatke Tompan naisvalinnoissa. Punapää näyttelee parhaillaan Orange Is the New Black -sarjassa. Hän nousi kuuluisuuteen 70’s Show -komediasarjasta Donna Pinciottin roolista ja deittaili vuosien ajan vastanäyttelijäänsä Danny Mastersonia, joka esitti sarjassa ironisia kommentteja laukovaa Steven Hydeä.