Maailman seksikkäin lastenvahti bikineissä – ainakin isät syttyvät

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Mallikaunotar Bar Refaeli lienee maailman kauneimpia naisia. Aiemmin Hollywood-näyttelijä Leonardo DiCaprion kanssa seurustellut neitokainen on viimeaikoina ikuistettu usein bikiniotoksiin, joita hän on julkaissut verkossa.

Nyt 28-vuotias Bar vietti rantapäivää ystävänsä Valentina Micchettin kanssa, ja innostui poseeraamaan tämän lapsi sylissään. Refaelin muodot ovat kohdillaan, ja hänen treenattu vartalo tulee edukseen sinisissä bikineissä. Kuvatekstissä Bar kertoi toimivansa parhaillaan lastenvahtina.

Kaiken ihmeeksi Bar on viime aikoina kertonut, että hänen on vaikea löytää poikaystävää kauneutensa takia. Hän haluaisi elämäänsä jonkun tarpeeksi vakavan uroksen, jonka kanssa voisi perustaa perheen. Sports Illustrated -lehdestä tutulle neitokaiselle tärkeintä on jakaa yhteiset arvot miehen kanssa.