Black Friday aiheutti valtavan kaaoksen – Hullut Päivät lastenleikkiä tähän verrattuna

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvalloissa kiitospäivän jälkeen vietettävä perjantai kulkee nimellä Black Friday. Eilen vietetty päivä tunnetaan rapakon takana joulumyyntien käynnistyspäivänä, ja kauppakeskukset asettavat myymälöihinsä usein huikeita tarjouksia sen kunniaksi.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kuten arvata saattaa, jonottavat innokkaimmat liikekeskusten ulkopuolella jo tunteja ennen ovien avautumista, jotta he saisivat parhaimmat tarjoustuotteet käsiinsä. Ilmiötä voisi verrata suomalaisella mittakaavalla Stockmannin Hulluihin päiviin, mutta paljon rajumpana versiona. Eilisen aikana verkossa julkaistiin runsaasti materiaalia ostoskaaoksesta erityisesti Wal-Mart -supermarketeista.

Tässä vielä videokooste, johon on koottu Black Fridayn uutiskuvia vuosien varrelta. Tähtilipun alla elävät kansalaiset menevät videon perusteella hurjan massahysterian valtaan ja ihmiset juoksevat tuhlaamaan kuin vesikauhun vallassa.