Hulvaton puskayllätys puistossa – käytännön pila säikytteli ohikulkijoita

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Piilokamerapilojen tekeminen ei sinänsä ole uutta, mutta YouTuben suosio on saanut erilaiset hupailijat tehtailemaan omia jekkuvideoitaan entistä runsaammin. Teknologian kehittymisestä huolimatta piilokameravideoiden tekijät turvautuvat yhä varsin perinteisiin tempauksiin.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt Ed Bassmaster -nimellä esiintyvä vitsiniekka on naamioitunut puskaksi New Yorkin Central Parkissa yllättääkseen pahaa-aavistamattomia ihmisiä. Puskamiehen säikäyttämien ihmisten reaktiot on tallennettu tietenkin videolle ja ladattu internetiin käytännön pilojen ystävien riemuksi.

Bush Man in New York ei ole Ed Bassmasterin ainoa piilokameravideo. Miehen Youtube-tililtä löytyy samankaltaista materiaalia enemmänkin.