Ritan rohkea mekko petti – paljasti liikaa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora sai äskettäin sairauskohtauksen nestehukan ja lämpöhalvauksen takia. Tähden mainoskuvaukset keskeytyivät sen takia ikävästi, mutta DJ-tähti Calvin Harrisin kanssa seurusteleva neito on jälleen tolpillaan.

Rita täytti vastikään 23 vuotta ja juhlisti syntymäpäiviään 70-luvun henkeä huokuvissa juhlissa lontoolaisessa The Box -yökerhossa. Muiden juhlavieraiden joukossa olivat muun muassa Kelly Brook, räppäri Eve ja kulta Calvin Harris. Päivänsankari saapui paikalle punaisessa mekossa, jonka halkio oli omaa luokkaansa. Tähti vilautti vahingossa paparazzeille alushousujaan noustessaan pois taksista.

Rita Ora on Kosovosta kotoisin oleva poplaulajatar, jonka suurimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet R.I.P. ja How We Do (Party). Hänen debyyttialbuminsa Ora on tehnyt neitokaisesta lupaavan poptähden alun. Ennen Calvin Harrisia Rita deittaili muun muassa Bruno Marsia ja Rob Kardashiania.