Peppuvoimaa! Räppärin Coco-vaimo julkaisi muhkean treenikuvan

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen julkkistähti Coco, eli Nicole Natalie Marrow Austin, on saavuttanut uran glamourmallina ja realitytähtenä räppärimiehensä Ice-T:n rinnalla. Hänen kuvansa ovat päätyneet monen viihdelehden sivuille, ja Cocon muodokasta peppua on ylistetty keskusteluohjelmia myöten.

Nyt 34-vuotias tähti julistaa Instagramissa ”peppuvoimaa” julkaisemassaan otoksessa. Kuvassa Coco nostaa raskaan näköistä punttia kameran kohdennuksen ollessa vahvasti hänen takapuolessaan. Coco julkaisi myös aikaisemmin tässä kuussa treenauksensa tuloksia esittelevän kuvan.

Nicole Coco Austin on tunnustanut hankkineensa rintoihinsa silikoni-implantit. Sen sijaan tähti väittää maankuulua peppuaan edelleen aidoksi. Hän meni miehensä Tracy ”Ice-T” Marrow’n kanssa naimisiin vuonna 2001 Las Vegasissa. Pari on rakentanut yhteisen kodin New Jerseyn kaupunkiin.