Heidi Montag riisui rannalla

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Realityjulkkis Heidi Montag juhlisti vastikään aviomiehensä Spencer Prattin kanssa hääpäiväänsä Meksikon Cabo San Lucasissa. Speidi-nimellä tunnettu pari meni samassa paikassa vuonna 2008 yllättäen naimisiin.

Heidi on ikuistettu kuluneen viikon aikana tepastelemassa rannalla bikineissään, jolloin kuuluisan rintojen pienennysleikkauksen tulokset näkyivät selvästi. Paparazzit ovat nyt ikuistaneet lisää kuvia vaaleasta kaunottaresta, ja niissä voi huomata, että uhkean tähden vartalo on viimeisimmän operaation jälkeen luonnollisemman näköinen.

27-vuotias Heidi Montag nähtiin taannoin Britannian Big Brother -ohjelmassa aviomiehensä kanssa. He riitelivät kauden aikana muun muassa brittiläisen X Factor -tähden Rylan Clarkin kanssa, koska pari kiusoitteli liikaa muita kilpailijoita. Neito suurennutti rintansa F-kuppiin, ja joutui sittemmin pienennyttämään ne C-kuppikokoon.