Jenna Elfman antoi kolmevuotiaan meikata itsensä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Suomalaiset muistanevat vielä suositun Dharma & Greg -komediasarjan, jota tähditti kaunotar Jenna Elfman. Neitokainen ei ole pahemmin julkisuudessa viihtynyt perheen perustamisen jälkeen.

Nyt 42-vuotias Jenna julkaisi koomisen otoksen Whosay-blogissaan. Hän antoi nimittäin kolmevuotiaan poikansa tehdä itselleen meikin. Hän kyseli seuraajiltaan, olisiko uudistunein kasvoin hyvä lähteä ulos asioimaan. Kuvassa Elfman on suttuisen meikin peittämä.

Jenna Elfman muistetaan parhaiten Dharma & Greg -sarjan naispääosan esittäjänä, vaikka hän on myös esiintynyt elokuvissa, kuten Vain seksiä ja Love Hurts. Elfman ja hänen aviomiehensä Bodhi Elfman ovat skientologeja, ja heillä on kaksi lasta, Story Elias ja Easton Quinn Monroe.