Jennifer Lawrence oli kaunotar jo 16-vuotiaana

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Amerikkalainen näyttelijätär Jennifer Lawrence on jälleen kuuma puheenaihe, sillä hänet nähdään parhaillaan valkokankailla Nälkäpeli: Vihan liekit -elokuvassa. Tähti on kiertänyt elokuvan tiimoilta aktiivisesti haastatteluja ja televisio-ohjelmia.

Nyt nimimerkillä miloblue12 esiintyvä Reddit-yhteisöpalvelun käyttäjä on jakanut sivustolla harvinaisen kuvan Jennifer Lawrencesta. Kuva on otettu Jenniferin ollessa 16-vuotias. Kuvan jakaja kävi näyttelijättären kanssa samaa yläastetta.

– Jennifer Lawrence oli samalla yläasteella kanssani. Hän ei ole muuttunut paljoakaan, miloblue12 kirjoitti.

Jennifer Lawrence äänestettiin taannoin maailman kolmanneksi seksikkäämmäksi naiseksi elokuvalehti Empiren äänestyksessä ja on saavuttanut suurta ammatillista menestystä lyhyessä ajassa. Äskettäin talouslehti Forbes listasi hänet maailman toiseksi eniten tienaavaksi naisnäyttelijäksi, sillä hän kerrytti yhden vuoden aikana omaisuuttaan 25 miljoonalla dollarilla.