Ryöstäjä löysi uhrinsa 34 vuoden jälkeen Facebookista – yllättävä tulos

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Monet ihmiset ovat tehneet elämässään virheitä, joita he katuvat koko loppuelämänsä. Niin oli tehnyt myös Michael Goodman, joka ryösti miehen kansallismuseon portailla 34 vuotta sitten. Asia on sen jälkeen painanut hänen mieltään toistuvasti, mutta nyt piinaan on tullut viimein päätös.

Newyorkilainen Michael Goodman ryösti aikoinaan Claude Soffelilta tämä bussikortin todistaakseen, että oli mukana jengissä. Nyt hän näki kuinka Soffel kommentoi erään kahvilan sulkemisesta kertovaa Facebook-päivitystä ja tunnisti miehen heti nimestä. Tämän jälkeen Goodman sai viimein tilaisuuden pyytää anteeksi vuosikymmenten takaista tekoaan.

– En ole koskaan unohtanut tekoani ja sinun nimeäsi. Se on ikään kuin vainonnut minua koko elämäni, Michael Goodman kertoi uhrilleen Facebookissa.

Alla on ote miesten keskustelusta. Koko keskustelu mahdollisine jatkoineen löytyy yhä edelleen kyseiseltä Facebook-sivulta.

Kuva: Facebook
Kuva: Facebook