Camila Morronesta seuraava supermalli?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Muotimaailman huipulle on monenlaista pyrkijää, ja esimerkiksi monen nuoren neidon unelma-ammatti voi olla mallina toimiminen. Camila Morrone on eräs tämän hetken kuumimmista tulokkaista alalla.

Nyt 16-vuotias neitokainen nähdään Wildfox-merkin bikinikuvissa, joissa hänen yllään on kukalliset moniväriset bikinit. Ruskettunut Camila vaikuttaa nuoresta iästään huolimatta ammattimaiselta poseeraajalta, joten hänen uralleen voitaneen povata menestyksekästä jatkoa.

Morrone tunnetaan Hollywood-kaunotar Vanessa Hudgensin ystävättärenä. Kesällä kaksikko vietti tyttölomaa Caprilla, josta he julkaisivat verkko-otoksia bikineissä. Näyttelijättärenä tunnettu Hudgens ylisti Tumbrl-blogissaan Välimeren saaren kauneutta ja hyvää lomaseuraa.