Jada Pinkett Smith vesileikeissä kasaribikineissä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Supertähti Will Smithin näyttelijävaimo Jada Pinkett Smith luotsaa nykyisin perheen tähtikatrasta, koska koko perhe on suuntautunut viihdelalle. Poika Jaden ryhtyi näyttelijäksi ja tytär Willow laulajaksi, ja molemmat ovat niittäneet menestystä.

Smithin perheen onni on kuitenkin lehtiväitteiden mukaan rakoillut viime aikoina, sillä julkkisparin pettämisistä ja avioerosuunnitelmista on huhuttu jo pitkään. Jada kuvattiin äsketäin viettämässä Kiitospäivää Havaijilla, jossa hän oli valinnut rantaelämäänsä kasarivaikutteiset bikinit.

Jada Pinkett Smitt paljasti taannoin lehtihaastattelussa, ettei hän uskonut nuorempana elävänsä yli kaksikymppiseksi. Näyttelijäkaunotar varttui vaarallisessa naapurustossa, jota dominoivat huumeidenkäyttäjät ja jengiläiset. Näyttelijäkaunotar asui huumeriippuivaisen Adrienne-äitinsä ja mumminsa Marionin kanssa.