22-vuotias Jessica Edström bikineissä Miamissa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

31-vuotias mallikaunotar Claudia Romani pääsi äskettäin vierailemaan Charytin & Felipe E! Show -keskusteluohjelmaan, ja esiintyi siellä bikineissä. Neitokainen nähdään lähes päivittäin Miami Beachin kotirannallaan kyseisissä vetimissä.

Tällä kertaa hänellä oli seuranaan suomalaisille tuttu henkilö, eli tänä vuonna äänivyöryllä GTI-tytöksi valittu suomalainen Jessica Edström. Jessica päätyi lisäksi toiselle sijalle Seiskan tähtityttö -kilpailussa. 21-vuotias vaaleaverikkö on hyvää seuraa tummalle Claudialle, ja parivaljakko sai välittömästi paparazzin huomion rannalla keikistellessään.

Baarimikkona työskentelevä Edström kirjoittaa omaa suomenruotsalaisen blondin blogiaan verkossa. Hän on työskennellyt myös sirkusammattilaisena Australiassa. Kotisivuillaan vaalea kaunotar kertoo suurennuttaneensa kirurgisesti kuppikokoaan A-kupista DD-kuppiin.