Kate Mossin Playboy-kansikuva julkaistiin – tältä näyttää puputyttönä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Supermalli Kate Moss on eräs maailman ikonisimmista mallikaunottarista. 1990-luvulla uransa huipulle nousseen naisen huhutaan pokaavan pian yhden Britannian halutuimmista titteleistä, eli brittiläisen imperiumin ritarikunnan myöntämän OBE-arvonimen.

katemossplayboy03122013

Kate Moss tullaan pian näkemään Playboy-lehden 60-vuotisnumeron kannessa. Huippumalli poseeraa kansikuvassa päässään lehden ikonisiksi muodostuneet puputyttökorvat. Playboyn tammikuun 2014 numerossa juhlitaan sekä miestenlehden 60. juhlavuotta että Kate Mossin 40-vuotissyntymäpäivää.

Moss on koko uransa ajan kiinnostanut erityisesti Britannian keltaista lehdistöä. Hän on ollut otsikoissa biletykseen keskittyneen elämäntyylinsä takia. Poikaystäviksi malli onkin usein valinnut päihdeongelmaisia rokkareita. Nelikymppisiään lähestyvän naisen on luultu hieman rauhoittuneen, mutta uusimmat kuvat puhuvat puolestaan.