Nainen halusi luksusauton – ryhtyi naarmuttamaan sitä!

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Lumikki-sadussa kuultu ”Kerro, kerro kuvastin ken on maassa kaunehin” -lausahdus perustuu naisen huoleen omasta ulkonäöstään. Neitokaiset huolehtivat usein siitä, näyttävätkö he tarpeeksi nuorekkailta. Mitä enemmän ikää kertyy hartioille, sen enemmän aihe pyörii mielessä.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt eräälle YouTube-videolle on tallentunut outo tilanne, jossa aviomiehensa nuorekkuudesta raivostunut kiinalainen nainen naarmuttaa upouuden hybridiauton konepeltiä saadakseen siipan ostamaan kyseisen BYD Qin -menopelin itselleen. Pariskunta riitelee Guangzhoun Auto Show -tapahtumassa kovaäänisesti 25.000 euron hintaisen auton vieressä.

Vaimo huutaa videolla miehelleen kiihtyneesti, että ansaitsee kyseisen luksusauton, koska hän on antanut kaikkensa liiton eteen, ja koska mies näyttää paljon nuoremmalta kuin hän. Mies yrittää viedä naisen kauemmas esillä olevasta kulkuneuvosta. Henkilökunta saa lopulta rauhoitettua hysteerisen naisen.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.