Rita Ora sai roolin erotiikkaelokuvasta

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Popkaunotar Rita Ora on aloittanut varsin vauhdilla menestyksekkään uran viihdealalla. Ora-debyyttialbumin ohella tähti esiintyi Fast & Furious 6 -elokuvassa. Nyt kaunotar on saanut vieläkin näyttävämmän roolin, joka sopii hyvin rohkeista poseerauksistaan tutulle tähdelle.

Kuva: Instagram
Kuva: Instagram

Rita Ora esittää nimittäin kohutussa Fifty Shades of Grey -elokuvassa päähenkilö Christian Greyn siskoa Miaa. Neitokainen paljasti asian samalla, kun osallistui British Fashion Awards -tapahtumaan. Rita kirjoitti uutisen Twitter-blogiinsa.

– Se on viralllista! Minut on otettu Fifty Shades of Grey -elokuvaan Christianin siskoksi, Miaksi, kirjoitti poplaulaja sivustolle.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube
Kuva: Tomboy
Kuva: Tomboy

Myös Rita Oran bestis, malli Cara Delevingne haki osaa Fifty Shades of Grey -elokuvasta. Hän ei kuitenkaan onnistunut saamaan roolia, joten nähtäväksi jää, miten Oran hyvä onni hämmentää bilesiskoa. Elokuvan pääosia näyttelevät Dakota Johnson ja Jamie Dornan. Alunperin miespääosaan palkattiin Charlie Hunnam, mutta mies vetäytyi roolista pian kiireisiinsä vedoten. Tosiasiassa syynä saattoi olla roolituksen negatiivinen fanipalaute.