Tarjoilijan päiväuni: Mystinen tippimies ällistyttää ravintoloissa ja Instagramissa

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Olemme useita kertoja raportoineet kuinka asiakkaat ovat jättäneet ravintoloissa tarjoilijalle poikkeuksellisen suuren juomarahan, eli tipin. Eräs YouTube-ryhmä kuvaa omia tippitempauksiaan videolle ja julkaisee ne verkossa. Nyt alalle on kuitenkin tullut uusi kovan luokan peluri, joka jättää muut välittömästi varjoonsa.

Mysteerimies on jättänyt tarjoilijoille kerralla 5.000 ja jopa 10.000 dollarin tippejä ja kadonnut paikalta vähin äänin. Hämmentävät seikat eivät ole kuitenkaan jääneet vielä siihen, sillä mies on merkinnyt ja jopa leimannut kuitteihin nimimerkkinsä @tipsforjesus.

Lisäksi mies on avannut nimimerkillään Instagram-tilin, jonne hän kerää kuvia kuiteista sekä kuvakaappauksia lehtijutuista. Suurin osa miehen käymistä ravintoloista on tähän mennessä sijoittunut Hollywoodiin tai sen liepeille, mutta hän on käynyt jakamassa rahaa myös Michiganissa saakka. Instagram-kuvien perusteella mies on jakanut juomarahoina tähän mennessä noin 55.000 dollaria.