Amerikkalaisnainen syö mitä vain – näin lisko maistuu ketsupin kanssa

Ohhoh! · Tim Isokivi

Erilaisten ällöttäväksi koettujen eksoottisten ruokien syömisestä on muodostunut eräänlainen viihdemuoto. Pelkokertoimen kaltaisissa televisio-ohjelmissa kilpailijat joutuivat syömään mitä erikoisempia nilviäisiä voittoa tavoitellessaan.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Madventures-sarjassa maisteltiin puolestaan eri maiden hämmentäviä ruokalajeja, usein koomisin seurauksin. Nyt internetissä kiertää video, jolla amerikkalaisnaisen välipalaksi päätyy pieni lisko. Ilmeisesti Yhdysvaltain Alabamasta kotoisin oleva Auburn-yliopiston jalkapallojoukkueen fani päättää nimittäin syystä tai toisesta syödä kädessään pitelemän matelijan.

Ihan sellaisenaan ei nainen tietenkään suostu syömään liskoa. Hän dippaa suomuisan pikkuotuksen ketsuppiin ennen sen nauttimista. Välipalansa videolla esiintyvä urheilufani huutoo tyylikkäästi korkeasta sokeri- ja kofeiinipitoisuudestaan tunnetulla Mountain Dew -virvoitusjuomalla.