Rita Oran povi pursui tiukasta gaala-asusta – silkkaa glamouria?

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen poplaulaja Rita Ora vietti äskettäin syntymäpäiviään lontoolaisessa The Box -yökerhossa. Neito täytti komeat 23 vuotta, ja juhlisti tilannetta julkkisystäviensä kanssa. Hän onnistui myös vilauttamaan alushousujaan asunsa mojovasta halkiosta.

Nyt Rita on ollut vanhan Hollywoodin lumoissa pukeutuessaan British Fashion Awards -tapahtumaan. Poppari nähtiin paikan päällä lainehtivassa kampauksessa ja metallinvärisessä mekossa, jonka leikkaus mukaili perinteistä elokuvaglamouria kulta-ajan Hollywoodista. Rohkeutta leningistä ei puuttunut, sillä se oli varsin avonainen rintojen kohdalta.

Rita Ora on Kosovosta kotoisin oleva poplaulajatar, jonka suurimpiin hitteihin lukeutuvat kappaleet R.I.P. ja How We Do (Party). Ora-debyyttialbumin julkaisun lisäksi neito on aloittelemassa elokuvauraa. Hän näytteli Fast & Furious 6 -elokuvassa, minkä lisäksi neito palkattiin äskettäin Fifty Shades of Grey -elokuvaan tärkeään rooliin.