Sabrina Boing Boing pikkujoulutonttuna

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Latinalaisten peppublondien muotovalio Sabrina Boing Boing on saavuttanut jonkin verran kuuluisuutta rohkeilla Instagram-poseerauksillaan. Neito työllistää itsensä tiskijukkana ja on myös tuttu näky latinalaisissa realityohjelmissa.

Brasilialainen kaunotar on nyt ikuistanut itsensä pikkujoulutunnelmissa. Näky on perinteinen – kurvikas Sabrina nähdään otoksessa bikineissä, jotka tuovat jättisilikonit esille asianmukaisesti. Päässä hänellä on tonttulakki, joka levittää faneille jouluisaa tunnelmaa. Katso kuva tästä.

Sabrina Boing Boing, eli Sabrina Almeda, on kertonut aiemmin olevansa biseksuaali. Tähti on ilmoittanut myös Facebook-sivuillaan olevansa parisuhteessa. Sao Paulossa asuva blondi tunki jokin aika sitten nänninsä vasikan suuhun ja sai tempauksella rutkasti mediahuomiota.