Historian seksikkäimmät laulajat – Victorian enkelit esittävät jättihitin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Victoria’s Secret -merkin mallit tunnetaan mallimaailman kauneimpina neitokaisina – ja myös parhaiten palkattuina. Moni on saattanut miettiä, miten nämä muotovaliot viettävät aikaansa esimerkiksi kuvausten ja muotinäytösten harjoittelun välitauoilla. Nyt siihen on saatu vastaus.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

YouTube-videolla Victorian enkelit innostuvat nimittäin tanssimaan ja esittämään kameralle poppari Taylor Swiftin I Knew You Were Trouble -hittikappaleen. Biletunnelmissa nähdään muun muassa Lindsay Ellington, Alessandra Ambrosio, Candice Swanepoel ja Adriana Lima.

Peppuaan heiluttavat myös Lily Aldridge, Doutzen Kroes ja Behati Prinsloo. Cameo-roolissa vilahtaa lisäksi itse Taylor Swift. Kyseinen kappale saattaa olla aavistuksen seksikkäämpi, kun sen esittävät huuliaan liikutellen mallimaailman halutuimmat jumalattaret.