Karrueche Tranin etumus pysäyttää miehen kuin miehen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kiistanalainen r&b-tähti Chris Brown on viime vuosina pallotellut kahden naisen välillä. Tananoin hän seurusteli vietnamilaissyntyisen mallikaunotar Karrueche Tranin kanssa Tumma kaunotar vei paikan poptähti Rihannalta.

Eilen Karrueche Tran kuvattiin Los Angelesissa hyväntekeväisyysgaalassa, jonka tuotto ohjattiin Filippiinien luonnonmullistuksen hirmumyrskyn uhreille. Tran oli ilmeisen motivoitunut keräämään rahaa, sillä ainakin hän antoi kaikkensa näyttävällä asuvalinnallaan.

Karrueche Tran oli taannoin mukana, kun Chris Brown kolaroi autonsa. Tapaus on poliisitutkinnassa ja voi viedä Brownin jopa vankilaan, mikäli laulaja katsotaan syylliseksi. Taannoin Karrueche julkaisi Twitterissä otoksen, jossa hänen peppunsa on Brownin kasvojen edessä. Rihanna reagoi otokseen julkaisemalla kuvan omasta takamuksestaan.