Kun ihmissuhde väljähtyy – toivottavasti video ei tunnu tutulta

Lifestyle · Stara.fi

Tuore parisuhde tihkuu latausta, romantiikkaa, intohimoa ja jännittäviä ensihetkiä. Monesti alkuhuuma haihtuu kuitenkin jo ensimmäisen puolen vuoden aikana, jolloin arki alkaa näkyä ihmisten elämässä selkeämmin – ja siitä voi olla seksikkyys kaukana.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Nyt YouTube-videolla on demonstroitu uuden ja uomiinsa juurtuneen suhteen eroa. Esimerkiksi alkuvaiheessa neitokainen saattaa panostaa seksikkäisiin vaatteisiin nukkumaan mennessä, kun taas jonkin ajan kuluttua yllä on seksin tappaja -yöpaita.

Tuore suhde on täynnä yhteisiä treffeja ravintoloissa ja kahviloissa, mutta vakiintunut pari viihtyy kotona. Mies ei välttämättä halua panostaa deitteihin enää tässä vaiheessa, kun oma kulta on kotona ja vannoo rakkauttaan muutenkin.