Seksileluja automaatista – vanhemmat raivoissaan: ”Äiti, mikä tuo on?”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Seksileluja myyvästä automaatista tulee monille varmasti ensimmäisenä mieleen Japani. Vastaavanlaiseen laitteeseen voi kuitenkin nyt törmätä myös italialaisella juna-asemalla, paikallisten huolestuneiden vanhempien kauhuksi.

Casarsan kaupungissa sijaitsevalla rautatieasemalla seisoo aikuisille tarkoitettu automaatti, josta asiakkaat voivat ostaa erilaisia seksitarvikkeita. Laitteessa myytäviin tuotteisiin kuuluu muun muassa dildoja, kondomeja, liukuvoiteita ja tuhmia alusvaatteita. Automaatti ei ole kaikkien mieleen.

– Poikani näki automaatin, osoitteli isoa seksilelua ja kysyi: ”Äiti, mikä tuo on?” Kyseessä oli valtava musta dildo, ja poikani on vasta nelivuotias! Mikä hulluus saa ihmiset toimistoissaan hyväksymään tämän, neljän lapsen äiti Maria Tutanella raivosi UK Mirror -lehden mukaan.

Ryhmä paikallisia huolestuneita vanhempia aikookin järjestää protestin, jotta automaatti poistettaisiin asemalta välittömästi. Laitteen omistavan yhtiön mukaan vastaavia automaatteja on myös lukuisissa muissa kaupungeissa. Casarsan kerrotaan olevan toistaiseksi ainoa kaupunki, josta valituksia on kantautunut.