Beyoncen näyttävät bikinikuvat päätyivät nettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Beyonce on miljoonen fanien ihannoima neitokainen, joka on ansainnut vuosien saatossa lempinimen Queen B. Kaikkiin laulajan karisma ei tosin pure, sillä taannoin hänen uutisoitiin saaneen porttikiellon Egyptissä sijaitsevaan Gizan pyramidiin.

Beyoncella ei kuitenkaan ole onneksi porttikieltoa Jamaikalle, sillä nyt tähti on jakanut Tumblr-blogissaan kuvamateriaalia lomamatkaltaan Karibianmerellä sijaitsevalla saarella. Otoksissa 32-vuotias laulajakaunotar poseeraa muun muassa bikineissä ja kiipeilee puussa niukoissa vaatteissa.

Teksasista kotoisin oleva Beyonce Giselle Knowles-Carter on menestynyt popartisti, näyttelijä ja vaatesuunnittelija. Hän nousi julkisuuteen perustamastaan Destiny’s Child -yhtyeestä, jonka kunnianhimoisimpana jäsenenä onnistui luomaan itselleen mittavan soolouran. Tähti on naimisissa rap-moguli Jay-Z:n kanssa, ja parilla on yhteinen Blue Ivy -tytär.