Suosituimmat julkkikset listattiin – Jennifer Lawrence nousi ykköseksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Blogipalvelu Tumblr on noussut suosituksi sosiaalisen median palveluksi, vaikka Facebookin ja Twitterin kaltaisiin suuruuksiin sillä on vielä matkaa. Käyttäjät voivat lähettää sivustolla blogikirjoituksia, kuvia, videoita, linkkejä ja musiikkia.

Tumblr julkaisi 3. joulukuuta listan palvelun suosituimmista ja eniten jaetuista tähdistä. Sivuston suosituimmaksi naisnäyttelijäksi selvisi yleisestikin suuresta suosiosta nauttiva Jennifer Lawrence. Miesnäyttelijöiden listalla ensimmäiseksi päätyi nousujohdanteista uraa tekevä Star Trek Into Darkness ja Uusi Sherlock -tähti Benedict Cumberbatch.

Kahden suosikkinäyttelijän menestys Tumblrissa ei liene yllätys kenellekään sivustoa käyttävälle. Muita suosittuja Tumblr-julkkiksia olivat esimerkiksi Supernatural-sarjan näyttelijät Jenson Ackles ja Jared Padalecki, Glee-musikaalisarjan pääosanesittäjät ja lukuisat Dr. Who -tieteissarjan tähdet. Tunnetumpia nimiä listalla edustivat muun muassa Leonardo DiCaprio, Johnny Depp, Zooey Deschanel ja Anne Hathaway.