Lindsay Lohanin isä Amandasta: ”Mielisairaalan sijaan vieroitukseen”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Tytärtään Lindsay Lohania usein toivottomaksi tapaukseksi moittinut Michael Lohan on seurannut huolestuneena Lindsayn hengenheimolaisen Amanda Bynesin edesottamuksia. Moniongelmaisen ex-teinitähden isä on antanut neuvojaan Amanda Bynesin vanhemmille.

Lindsay Lohanin kanssa pahiten raiteilta eksyneen ex-teinitähden tittelistä kilpaileva Amanda Bynes pidätettiin taannoin, koska hän heitti viime viikolla vesipiipun New Yorkin asuntonsa ikkunasta. Sittemmin neitokaista syytettiin huumevälineiden hallussapidosta ja todisteiden vääristelemisestä.

Amanda toimitettiin Rooseveltin sairaalaan psykiatrista arviointia varten, ja tällä viikolla hän pääsi viimein vapaaksi. Michael Lohan kannustaa Bynesin vanhempia passittamaan tyttärensä mielisairaalan sijaan vieroitusklinikalle.

– Kaikki riippuvuuksien kanssa taistelevat voivat huonosti. Olen onnellinen, että Lindsay oli vieroituksessa, ja mielestäni Amandankin pitäisi olla. En oikeasti usko, että Amandan mielisairaalaan laittaminen on hyvä idea, sillä vaikka hän tarvitsee hoitoa, pitäisi kaikki riippuvuuden taustasyyt selvittää. En usko, että asia selviää psykiatrisessa hoidossa, Michael opasti TMZ-julkaisussa.

Vieroitushoidostaan jatkuvasti oikutteleva näyttelijätär Lindsay Lohan määrättiin vastikään jo kuudennen kerran vieroitushoitoon.