Koditon myy ”Päivä kodittomana” -elämystä 2 000 dollarilla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kodittomat ihmiset ovat usein vaipuneet epätoivoon sen suhteen, että vielä nousisivat jaloilleen ja menestyisivät elämässä. Jotkut tosin viihtyvät kodittomana, mutta nyt eräs koditon mies on ryhtynyt tekemään elämäntilanteellaan bisnestä. Hän myy nimittäin elämysmatkoja.

Seattlessa kodittomana elävä Mike Momany kehitti elämystuotteen, jossa hän veloittaa asiakkaalta 2.000 dollaria siitä, että tämä saa viettää yhden vuorokauden kodittomana, Breitbart uutisoi. Palvelun tuotosta 25 prosenttia lahjoitetaan kodittomien hyväksi. Siitä huolimatta toiminta on saanut kovasti kritiikkiä, sillä sen väitetään kuluttavan kodittomille varattuja resursseja.

Elämysmatkan aikana asiakkaat saavat uuden ”kodittoman nimen” ja heidät puetaan kodittomien vaatteisiin. Asiakkaat vierailevat kodittomien suosimissa paikoissa, kuten kirjastossa. Lisäksi he saavat keskustella oikeiden kodittomien kanssa. Yöllä asiakkaat vaeltavat kodittomien kanssa Seattlen kaduilla kolmeen saakka aamuyöllä ja sen jälkeen majoittuvat 15 dollaria yöltä maksavaan hosteliin.