Cheek ja Vesa-Matti Loiri Ruisrockiin: ”Aivan helvetin nastaa”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Ensi kesänä 4. – 6. heinäkuuta juhlittava Ruisrock-festivaali avaa pelin ja lyö pöytään ensimmäiset artistikortit. 45. kerran järjestettävän Ruisrockin ensijulkistus vuodelle 2014 tarjoaa monipuolisesti konkareita ja tuoreita kykyjä festivaalin tapaan useasta eri genrestä.

Turkuun saadaan Grammy-palkittu ranskalainen Phoenix uuden Bankrupt!-albuminsa kanssa, neljättä levyään työstävä Kanadan indie-suuruus Caribou ja ensi kertaa Suomeen saapuva Brittien listaykkönen The 1975. Kotimaisia konkareita edustavat ison bändin ja uuden albumin kanssa Turkuun saapuva Vesa-Matti Loiri, menestyksekkään paluun uudella levyllään tehnyt Kolmas Nainen ja parhaillaan tuoreen levynsä myötä maailmaa kiertävä metallisuuruutemme Children of Bodom.

– Suurenmoista päästä Ruisrockiin ison bändin kanssa ja hyvässä kunnossa. Itse asiassa aivan helvetin nastaa, Vesa-Matti Loiri kertoi.

Kattauksen nuorempaa polvea edustavat uusien levyjensä myötä kotimaista musiikkihistoriaa tehneet Cheek ja Haloo Helsinki! sekä ensi kertaa Ruisrockiin saapuvat vuoden albumidebytantit Sanni ja Lost Society. Festivaalin ensimmäinen artistijulkistus on noin kuudesosa tulevan festivaalin koko kattauksesta. Lisää julkistuksia on luvassa talven aikana.