12 ruokalajin jouluateria yhdessä säilykepurkissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kerroimme taannoin All in One -nimisestä säilykeruoasta, jossa yhteen purkkiin oli kasattu 12 ruokalajin illallinen tiiviissä muodossa. Kerroksittain ladattuun ruokapurkkiin oli mahdutettu muun muassa juustoja, sipulikeittoa, raviolia ja jälkiruokapiirakkaa.

christmastinner11122013

Nyt samalla idealla on loihdittu kokonainen jouluateria, kun markkinoille on tullut yhden purkin joulumenu. Game Christmas Tinner on valmistettu himopelaajille, jotka tahtovat viettää joulunsa ennemmin konsolin kuin keittiön hellan edessä. Purkissa ovat kaikki joulun maut.

Säilyke sisältää perinteisiä yhdysvaltalaisia jouluruokia, kuten lihapiirakkaa, kalkkunaa ja perunoita, karpalokastiketta, parsakaalia ja jouluvanukasta. Ruokalajeja on yhteensä yhdeksän ja jokaista makua löytyy oma pieni kerros. Tämän vuoden valikoima on valitettavasti jo loppuunmyyty, mutta säilykettä myyvä Game-sivusto lupaa uuden tuote-erän ensi jouluksi.