Uskomaton tempaus! Lentomatkustajien joululajatoiveet toteutettiin oikeasti

Matkailu Viihdeuutiset · Stara.fi

Jouluaatto lähestyy parhaillaan jo kovaa vauhtia, ja parhaillaan miljoonissa kodeissa mietitään kuumeisesti joululahjaideoita. Nyt lentoyhtiö WestJet on toteuttanut uskomattoman tempauksen ja toteuttanut matkustajiensa joululahjatoiveet oikeasti.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Lentoyhtiö asensi lähtöterminaaliin videoseinän, jossa ihmiset saivat esittää Joulupukille omat joululahjatoiveensa. Tämän jälkeen lentomatkustajat nousivat koneeseen tietämättä mitä samaan aikaan tapahtui maassa.

Toiveet nimittäin välitettiin kohteeseen, jossa ”tontut” ryhtyivät heti toimeen ja hankkimaan toivelahjoja kaupoista. Lahjojen hankkimisen lisäksi ne ehdittiin myös pakata matkustajien ollessa vielä ilmassa. Lahjat luovutettiin matkustajille tietenkin matkatavaroiden luovutuksen yhteydessä – nimillä varustettuna. Video sai parissa päivässä viisi miljoonaa katselukertaa.