Beyonce paastoaa – näin upealta näyttää nyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltalainen popartisti Beyonce lukeutuu tämän hetken suosituimpii popartisteihin. Laulajatar yllätti taannoin miehensä Jay-Z:n kanssa paljastamalla, että he aikovat viettää 22 vuorokautta vegaaneina, eli syömättä loppuvuonna lainkaan eläinperäistä ruokaa.

Tempauksen myötä Beyonce on jälleen innostunut esittelemään vartaloaan internetissä. 32-vuotias laulajatar jakoi blogissaan seksikkäitä kuvia, joissa hän poseeraa bikinien alaosassa ja punaisessa pelipaidassa, paljastaen keskivartalonsa kameralle.

Teksasista kotoisin oleva Beyonce Giselle Knowles-Carter on menestynyt popartisti, näyttelijä ja vaatesuunnittelija. Hän nousi julkisuuteen perustamastaan Destiny’s Child -yhtyeestä, jonka kunnianhimoisimpana jäsenenä onnistui luomaan itselleen mittavan soolouran. Tähti on naimisissa rap-moguli Jay-Z:n kanssa, ja parilla on yhteinen Blue Ivy -tytär.