Helen Flanagan julkaisi rintavia kuvia – näissä silmä lepää

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Brittiläinen mallikaunotar Helen Flanagan on ollut monen kohun keskellä viime vuosina. Hän muun muassa herätti taannoin ihmisten raivon poseeraamalla Connecticutin kouluampumisen jälkeen Marilyn-henkisissä kuvissa ase ohimollaan.

FHM-lehden listauksessa sadan seksikkäimmän naisen joukkoon äänestetty Helen ei ole lopettanut Instagram-kuvien julkaisemista kohun jälkeen, vaan kuvapalvelusta löytyy edelleen tähden povekkaita poseerauksia. Seksikkäimmissä hän tuo rintavakonsa lähes katsojan silmille.

Naisen elämä oli taannoin myllerryksessä parisuhteen päättymisen ja muuton ansiosta. Julkkisfutari Scott Sinclair sai kenkää pettämishuhujen jälkeen, mutta neitokaisen kerrotaan pohtivan mahdollisuutta yhteenpaluuseen. Flanagan on paljastanut mediassa kärsivänsä kaksisuuntaisesta mielialahäiriöstä, joka saa hänet masentumaan ajoittain pahasti.