Kylie Minoguen peppu kuin parikymppisellä

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Australialainen poptähti Kylie Minogue on pitkän linjan laulajatar, homoikoni ja syövänkin selättänyt rautatäti. Häntä voi luonnehtia huoleti puumaksi, vaikkakin neito erosi äskettäin 35-vuotiaasta seuralaisestaan Andres Velencososta.

On kulunut 13 vuotta siitä, kun Kylie ensimmäistä kertaa esitteli takamustaan Spinning Around -musiikkivideossa. Takamus on edelleen ehtaa tavaraa, kuten käy selväksi hänen Instagram-otoksestaan. Minoguen peppu kruunaa kuvan, jossa hän esittelee uusia kenkiään.

45-vuotias Kylie Minogue on julkaissut vuodesta 1988 musiikkia. Häneltä on ilmestynyt 11 albumia, joista viimeisin on vuoden 2010 Aphrodite. Roc Nation -levy-yhtiöön siirtynyt nainen on paljastanut levyttävänsä parhaillaan 12. albumiaan. Yhteistyössä projektissa ovat muun muassa Jay-Z ja Pharrell Williams.