Luodinkestävä liituraitapuku liikemiehille – hinta 17 000 euroa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa aniharvat liikemiehet pelkäävät henkensä puolesta, mutta esimerkiksi Venäjällä tilanne on aivan toinen. Joskus meno voi olla kuin villissä lännessä, kun kilpailijat murhauttavat toisiaan. Nyt tähän markkinarakoon on julkistettu nerokas uutuustuote.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Kanadalainen Garrison Bespoke on kehittänyt murhayrityksiä pelkääville uudenlaisen suojavarusteen, eli luodinkestävän liituraitapuvun. Tuotteelle on melko mielikuvituksellisesti annettu nimeksi The Bulletproof Suit.

Yrityksen mukaan puvuista ovat olleet kiinnostuneita erityisesti öly- ja timanttialojen ihmiset, sillä työntekijät joutuvat usein matkustamaan töiden vuoksi epävakaisiin maihin. Asu on hieman kevyempi kuin kevlar-suojaliivi, ja se suojaa pääasiassa käsiaseiden luodeilta. Hintaa asulle kertyy noin 17.000 euroa.