Luisana Lopilato lopettaa uransa – tyrmäävät viimeiset kuvat julki

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Argentiinalainen Luisana Lopilato synnytti elokuussa Noah-pojan hänelle ja poptähti Michael Bublelle. Neitokainen on toipunut raskaudesta yllättävän nopeasti, sillä hänet nähtiin uusissa mainoskuvissa jo kuukausi perheenlisäyksen saamisen jälkeen.

Kuva: Ultimo
Kuva: Ultimo

Nyt tuore 26-vuotias äiti aikoo kuitenkin vetäytyä töistään Ultimo-alusvaatemerkin mainoskasvona keskittyäkseen jatkossa Noah-pojasta huolehtimiseen. Sitä ennen Luisana Lopilato nähdään vielä yksissä yhtiön mainoskuvissa. Argentiinalainen kaunotar esittelee niissä Ultimon joulumalliston osuvasti nimettyjä Oh La La ja Va Va Voom -alusvaatteita.

Kuva: Ultimo
Kuva: Ultimo

Poptähti Michael Buble saa todella olla onnellinen vaimonsa erinomaisista geeneistä. Julkkispari ilmoitti jokin aika sitten lapsen syntymästä Instagram-kuvalla. He tapasivat Bublen Haven’t Met You Yet -musiikkivideon kuvauksissa ja menivät naimisiin vuonna 2011.