Mies varasti jättisumman rahaa – tunnusti käyttäneensä kissanruokaan

Ohhoh! · Tim Isokivi

Jotkut ihmiset joutuvat turvautumaan rikoksiin elättääkseen itsensä tai perheensä. Jokseenkin kyseenalaiselle alueelle mennään kuitenkin siinä vaiheessa, kun varkauksia tehdään lemmikkieläinten ruokkimisen vuoksi.

Japanissa Osakan viranomaiset ovat pidättäneet Mamoru Demizu -nimisen miehen lukuisista varkauksista epäiltynä. 48-vuotiasta miestä syytetään 32 varkaudesta, joiden rahallinen arvo nousee noin 19.200.000 jeniin, eli lähes 136.000 euroon. Mamoru on ollut työttömänä viimeiset kaksi ja puoli vuotta, ja hänen uskotaan aloittaneen varastelemisen syyskuussa 2012.

Asahi News -lehden mukaan Mamoru Demizu on tunnustanut suorittaneensa varkauksia. Miehen motiivit ovat vähintäänkin erikoiset, sillä hän kertoi ruokkineensa rahoilla 120 kissaa. Mamorulla itsellään on noin 20 kissaa jotka elävät hänen kotinaan toimivassa vuokravarastossa. Lisäksi hän on kuitenkin ruokkinut villinä eläviä kissoja parkkipaikoilla, puistoissa ja muissa paikoissa ympäri kaupunkia.