Jokaisen lapsen unelmasta tuli totta – saivat ottaa mitä tahansa lelukaupasta

Lifestyle Viihdeuutiset · Stara.fi

Jokainen lapsi on joskus haaveillut tilanteesta, jossa hän saisi rynnätä lelukauppaan ja valita sieltä omakseen rajattomasti ihan mitä tahansa. Nyt tällainen unelma on toteutunut Yhdysvaltojen Houstonissa peräti 12 lapselle, kun NFL-tähti Andre Johnson toteutti lelutempauksensa jo seitsemännen kerran.

Kuva: YouTube
Kuva: YouTube

Andre Johnson maksoi lapsille kaiken minkä he ehtivät kerätä Toys’R’Us-lelukaupasta 80 sekunnin aikana. Lisäksi hän lahjoitti jokaiselle 12 lapselle Xbox One -pelikonsolin ja kaksi peliä. Laskun summaksi tuli tänä vuonna 17.352 dollaria, eli noin 15.000 euroa. Kovin suurta lovea tempaus ei tehnyt Johnsonin omaisuuteen, sillä hän ansaitsee kymmeniä miljoonia dollareita vuodessa.