Mies sai McDonald’sissa kylmiä ranskalaisia – veti kirveen esiin

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Aina joskus ihmisellä palaa päreet, ja hän saattaa reagoida yllättävän voimakkaasti harmittomalta vaikuttavaan tilanteeseen. Nyt hampurilaisravintolan autokaistalla on sattunut tilanne, jossa eräs mies menetti hermonsa kylmien ranskalaisten takia.

Ranskalainen herra ajoi Pariisin lähellä olevaan McDonald’s-ravintolaan noutoruokaa hakemaan. Kun tilatut ranskalaiset eivät olleetkaan tuoreen lämpimiä, hän iski kirveellä ravintolan ikkunaan. Mies heitti aseen ravintolan sisään ja ajoi pois.

Huffington Post -lehden mukaan poliisi sai pian 26-vuotiaan rettelöitsijän kiinni ja vei hänet putkaan. Tapaus ei ole ensimmäinen, sillä viime vuonna kaksi tennesseeläistä miestä heitteli tiiliskiviä McDonald’s-ravintolaan, koska heidän mielestään tilatut juustohampurilaiset eivät olleet tarpeeksi hyviä.