Nicole Coco Austin miestenlehden kannessa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Treenaamisesta innostunut povipommi Coco julkaisi vastikään verkossa menneisyyden otoksen hänestä ja räppäriaviomies Ice-T:stä. Pari oli taannoin pettämishuhujen pyörteissä, mutta tilanne on tasaantunut normaaliksi.

Coco ikuistetaan aika ajoin lehtikuviin, ja nyt hän on päätynyt StorErotica-lehden joulukuun numeron kanteen. Vaaleaverikkö esiintyy otoksessa kultaisessa topissa ja mustissa alushousuissa. Räppärin vaimoon on käytetty jonkin verran kuvankäsittelyä, mutta keho on silti luonnossakin jumalainen.

34-vuotias Coco syntyi Kalifornian Tarzanassa. Hänen vanhempansa tapasivat Bonanza-sarjan kuvauksissa. Naisella on serbialaisia sukujuuria, vaikka ulkomuodoltaan tähti on täydellinen Amerikka-blondi. Coco on tehnyt itseään tykö muun muassa glamourmallina ja realitytähtenä Ice Loves Coco -sarjassa.