Heather Grahamia ei uskoisi 43-vuotiaaksi!

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Amerikkalainen näyttelijätär Heather Graham on nähty viimeksi esimerkiksi Kauhea kankkunen -elokuvasarjassa. Neitokainen kertoi taannoin seksipaljastuksia haastattelussa. Hän kertoi, ettei osannut nuorempana nauttia lemmenleikeistä, koska koki rentoutumisen vaikeaksi.

Nyt Heather on ikuistettu New Yorkissa kadulla upean seksikkäässä punaisessa nahkamekossa. Tähti on joulunpunaisessa asussaan varsin viehättävän näköinen. Sohossa kävellyt blondi onkin varmasti monen joulumielisen pukin silmänilo.

43-vuotias Heather Graham kuuluu niihin tähtiin, jotka ovat ulkonäöltään ikävuosiaan huomattavasti nuoremman näköisiä. Tähti on näytellyt urallaan kymmenissä elokuvissa, joista tunnetuimpia ovat muun muassa Anger Management, The Guru ja Austin Powers -elokuvat.