Nyt on kaikki nähty! Kenguru soitti näyttävästi ilmakitaraa

Viihdeuutiset · Anna Poikkimäki

Internetin maailmassa tottuu näkemään kaikenlaista. Vesihiihtävä orava ei ole kellekään enää minkäänlainen ”juttu”. Toinen asia on, kun näkee kengurun soittavan ilmakitaraa.

Vine-sivuston helmi on pieni videopätkä eräästä Australian suosikkieläimestä, joka rokkaa uskottavammin kuin monet aidot rokkipapat keikkalavalla. Ilmakitara saa kyytiä kengurun antaessa kaikkensa Journeyn Don’t Stop Believin -kappaleen tahdissa.

Pussieläimiin kuuluva kenguru ei yleensä käytä aikaansa ilmakitaransoittoharrastuksiin. Se keskittyy keräilemään ruohoa, lehtiä ja juuria, joista saa ravintonsa sekä tarvitsemansa nesteen. Lajilla ei ole juurikaan muita luonnollisia vihollisia kuin dingo. Eläin on koalan ohella Australian tunnetuimpia eläimiä.